“Një rrëfim mbi historinë më të bukur që ka përcjellë njerëzimi”
"NANA" - hapet të hënën më 20 shtator 2021 në galerinë FAB ekspozita personale e piktorit Zaim Elezi (Zaya)

Nga prof. Sadik Spahija*

Piktor: Zaim Elezi (ZAYA)
Titulli i ekspozitës: “NANA”
Çelja e ekspozitës: 20 shtator 2021, 18:00
Kurator: Prof. Sadik Spahija
Vendi: Galeria FAB, Universiteti i Arteve
Mbyllja e ekspozitës: 30 shtator 2021
Hyrja e lirë

Tema e Amësisë ka prezantuar ndjenjën e dashurisë së thellë, lidhjen e pazgjidhshme dhe hyjnore që lidh nënën me fëmijën, duke mbetur një nga temat më të bukura dhe më tërheqëse në historinë e Artit.…
Lexo më shumë