Në pritje të “28 Nëntorit të Tretë” – ditës së bashkimit etnik të shqiptarëve

Refleksione / 28 Nëntori – Dita e Flamurit Kombëtar Shqiptar

Nga nëntori i Skënderbeut te Nëntori i Ismail Qemalit, një historik i shkurtër i ngritjes së flamurit dhe rritjes së ndërgjegjës kombëtare, për të ardhur të nëntori i tretë i shumëpritur: bashkimi i shqiptarëve nën një shtet.

 Nga: Dr. Enver HALILI, Australi

Shqiptarët sot janë në pozitë shumë më të volitshme gjeopolitike.

Lexo më shumë