‘Nënë Tereza: Shënjtorja dhe Kombi i Saj’

23 Korrik 2020 /

  • Njoftim per mediat nga Universiteti i Birminghamit për librin

Nëpërmjet një komunikate për mediat më 23 korrik, Zyra e Komunikimit pranë Universitetit të Birminghamit në Mbretërinë e Bashkuar njoftoi se libri i ri i Gëzim Alpion ‘Mother Teresa: The Saint and Her Nation’ (‘Nënë Tereza: Shënjtorja dhe Kombi i Saj’) do të botohet më 31 korrik.

Lexo më shumë