Velo Cfarku, ikja e një njeriu që la emër pas

Më 29 gusht 2020 u nda nga jeta gazetari, publicisti dhe shkrimtari Velo Cfarku. Gazeta i përcjell ngushëllimet familjes.
Ai ishte një kontributor me vlerë në gazetën tonë, duke botuar shkrime, por dhe duke dhënë sugjerime të vlefshme.
Velo Carku ishte një nga lexuesit tanë më të rregullt, i cili shprehej se gazetën “Rruga e Arbërit” e lexoj me laps në dorë”.…

Lexo më shumë

MA DALLGËZOVE SHPIRTIN VELO CFARKU

NJË LETËR NGA VELO CFARKU


I dashur Abdurahim !
Jam mirë, dëshiroj që të jeni shëndosh e mirë familjarisht.
Abdurahim !
Ka disa vite që nuk jemi parë, por po të them sinqerisht ushqej një respekt të jashtëzakonshëm për gjithë atë punë që po bën, me pasion e përkushtim. Nëpërmjet shkrimeve që po lexoj në gazetën “Rruga e Arbrit“ më duket sikur jemi shumë afër.

Lexo më shumë
1 2 3